ویژگی های رنگ آبی و قرمز در دکوراسیون داخلی

روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی

روان شناسی رنگ آبی در دکوراسیون داخلی

 آبی، رنگ مورد علاقه بسیاری از مردم و محبوب ترین رنگ در بین مردان است.

رنگ آبی، احساس آرامش را به ذهن می آورد و معمولا نشانگر صلح، امنیت و نظم است.

رنگ آبی، می تواند احساس غم، درون گرایی یا گوشه گیری را در بعضی افراد به وجود آورد.

رنگ آبی معمولا برای دکور دفاتر مورد استفاده قرار می گیرد زیرا تحقیقات نشان داده است که افراد در اتاق های آبی کارآیی بیشتری دارند.

روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی

رنگ آبی با وجودی که از محبوب ترین رنگ هاست اما یکی از رنگ هایی است که کمترین اشتها را بر می انگیزد. در برخی از برنامه های کاهش وزن توصیه می شود که غذای خود را در بشقاب های آبی بکشید.

روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی

رنگ آبی به ندرت به صورت طبیعی در خوراکی ها وجود دارد. همچنین رنگ آبی غذا معمولا به عنوان نشانه فاسد بودن و یا سمی بودن آن در نظر گرفته می شود.

رنگ آبی می تواند باعث کاهش ضربان قلب و حرارت بدن.

رنگ در دکوراسیون داخلی

دکوراسیون با استفاده از رنگ قرمز

دکوراسیون با استفاده از رنگ قرمز به اتاق گرمی و صمیمیت و جذابیت خاصی می دهد. سعی کنید هنگامی که دیوار اتاق را با رنگ قرمز، رنگ آمیزی می کنید قاب پنجره ها را هم رنگ کنید در این هنگام تمام توجهات به اثاثیه و ملحقات آن جلب می شود. بنابراین انتخاب روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی مناسب برای پرده ها بسیار مهم می باشد. اگر شما درصدد خریداری یک مبلمان به سبک معاصر هستید به شما پیشنهاد می کنیم مبلمانتان را به رنگ قرمز آتشی انتخاب کنید که هم نیاز به مبلمان را رفع کرده باشید و هم مبلمانتان به عنوان یک اثر هنری با سكب معاصر و مدرن در اتاق خود را نشان دهد.

روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی

یک رنگ بندی آرام در اتاق چشم را نوازش می دهد. با قرار دادن مبلمانی با رنگ قرمز در اتاق یک نقطه کانونی ایجاد می شود که به آن روح جوانی و شادابی می دهد. با جادوی رنگ ها می توان معایب یک خانه را برطرف کرد، فضای اتاق را بزرگتر یا کوچک تر نشان داد، سقف خانه را کوتاه یا بلند کرد و یا راهروها را پهن و باریک جلوه داد.

روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی

کافیست سقف خانه را تیره کرده، ناخودآگاه احساس می کنید پایین تر آمده است دلیل آن ویژگی رنگهای تیره است که جلوتر به نظر می آیند. روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی برعکس اگر می خواهید سقف بلندتر دیده شود، از رنگ های روشن، ترجیحا سفید استفاده کنید. این مسئله به سادگی در مورد دیوارها هم صادق است. اگر مایلید دیوارها به شما نزدیک شوند، آنها را  تیره و اگر می خواهید به عقب برگردند از یک روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی روشن استفاده کنید. اگر اتاقی مستطیل دارید و می خواهید مربع به نظر آید، دیوارهای کوچک تر را تیره و دیوارهای بزرگ را روشن کنید. این کار باعث می شود دیوارهای انتهایی نزدیک آمده و اتاق متقارن تر شود. اگر اتاقی گرم و نرم می خواهید رنگ گرم و تیره را انتخاب کنید. چون احساس گرما به فضا می دهد، اتاق را محصور و حس صمیمیت را القا می کند.

روان شناسی رنگ در دکوراسیون داخلی

نوشته ویژگی های رنگ آبی و قرمز در دکوراسیون داخلی اولین بار در دکوراسیون و طراحی داخلی مارون پدیدار شد.

درباره نویسنده: administrator

ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *